Galerija

Verujemo da ste se bar jednom opekli kada ste otisli u kozmeticki salon,a da to nije bila preporuka nekoga kome verujete,nego ste slucajno naisli na sajt,videli neku povoljnu ponudu,lepe slike i odlucili da odete. A kada ste stigli nista nije bilo kao sto je prikazano u reklami.

Beauty Resort se nalazi u ulici Marsala Birjuzova 47a,u parku,gde je mir i tisina i ako smo u samom centru grada.Salon je uredjen tako da se u svakom trenutku osetite kao kod svoje kuce.Kada dodjete ponudicemo Vas cajem,kafom vodom,zamoliti Vas da sacekate,ukljucicemo grejanje ako Vam je hladno,upaliti klimu ako Vam je vruce,odgovoriti na sva Vasa pitanja,saslusati kada Vam je tesko i dati sve od sebe da izadjete zadoovoljni.

Takodje smo i pet frendly,pa ne morate ostavljati svog ljubimca kuci,bice nam drago da ga upoznamo.Isto vazi i za decu :)

Salon se sastoji od male baste isped samog salona,cekaonice i prijema,a tu radimo i tretmane pedikira i manikira.U posebno odvojenoj sobi nasi terapeuti primaju klijente za masazu (znaci nije podeljen zavesicom deo za masazu i deo za pedikir i manikir.

Na krevetima za masazu nalaze se tople prostirke,pa u hladnim danima mozete potpuno uzivati.Muzika je lagana,opustajuca,ulja topla,peskiri meki,pa sta Vam josss treba? :)

Spa apartman je posebno odvojen od ostatka saona i nalazi se na cetvrtom spratu.On je za neke posebne prilike,kada zelite nesto da proslavite ili na poseban nacin iznenadite voljenu osobu. Mozete doci sa nekim na masazu,a mozete i sami uzivati u privatnosti. U sklopu apartmana nalazi se i hidromasazna kada,u kojoj voda moze biti tipla i do 38 stepeni,sa grejacem koji ce dok god ste tu vodu odrzavati toplom.

Pre ili posle masaze mozete se istusieati,jer poseduje i privatni toalet.Na raspolaganju su Vam peskiri,bade mantil,papuce,fen za kosu.Ba sve sto Vam treba da uzivate u svojim spa tretmanima.